Misiuneanoastra

Metropolitan Towers este cel mai nou complex rezidential din Constanta. Insa ceea ce este diferit, este faptul ca ne propunem sa oferim mai mult decat apartamente. Vrem ca cei care trec pragul proiectului nostru sa se simta acasa din prima zi. Asta inseamna confort, calitate, structura solida si multa atentie. Aceleasi valori care inspira si o viata de familie fericita, acasa!

O viata fericita, acasa!

Acasa este locul in care te intorci mereu zambind, pentru a te reincarca si pentru a te inconjura de dragostea celor dragi.

Te bucuri, razi, imbratisezi, cresti, citesti, dormi, te relaxezi, plangi, traiesti! Asta inseamna o viata in familie. De aceea, este important ca atunci cand ajungi acasa sa gasesti confortul, siguranta si relaxarea pe care le cauti. Metropolitan Towers inseamna 88 de apartamente, atent construite cu cele mai bune materiale si finisaje de top pentru a-ti implini visul de a te simti acasa din prima zi.

 

Siguranta

Structura unei cladiri este schetelul invizibil care sustine un proiect solid. Nu este ceva ce-ti ofera confort, nu este ceva de care de lovesti in fiecare zi, insa noi dedicam multa atentie ca structura cladirii sa fie solida, pentru a garanta un trai linistit, o viata intreaga.

Confort

Inca din spatiile comune folosim doar finisaje atent alese pentru a-ti oferi confortul unei vieti fara griji. De la parchet, pana la usi, ferestre, instalatii electrice si sanitare, totul este gandit ca atunci cand vii acasa sa te simti bine.

Durabilitate

O casa este o investitie in viata ta. Asta inseamna ca atunci cand vii acasa vrei ca totul sa fie asa cum iti doresti, fara griji, fara eforturi. Iti lasi masina in siguranta, in parcarea subterana si urci in casa ta unde totul este asa cum iti doresti. De fiecare data, an dupa an.

 
 

Cereo oferta personalizata

Ne poti vizita in showroomul din Aleea Murelor nr 7, sau ne poti scrie. Vom fi fericiti sa te ajutam sa te muti acasa.